Nagrade i priznanja

14.02.2006.

U sali Doma sindikata održana je svečanost povodom dodela Svetosavskih nagrada.
Za uspehe, postignute rezultate i doprinos razvoju sporta, g. Vuskasnović, Ministar prosvete i sporta dodelio je ovo priznanje Mileni Reljin Tatić.

Gimnastički savez Srbije je proglasio Ritam za najuspešniji klub ritmičke gimnastike za 2010. godinu. Priznanja su dobile i Vojislava Čekerevac, kao najbolja ritmičarka i njen trener, Milena Reljin Tatić.

Gimnastički savez Srbije je proglasio Ritam za najuspešniji klub ritmičke gimnastike za 2011. godinu

Gimnastički savez Srbije je proglasio Ritam za najuspešniji klub ritmičke gimnastike za 2012. godinu.

10.10.2013.

U Svečanoj sali Skupštine grada Sportski savez Beograda je uručio godišnje nagrade i priznanja pojedincima, kolektivima i institucijama i predstavio Sportski almanah 2012.

Laureati u oblasti za afirmaciju i doprinos u razvoju ženskog sporta postale su Milena Reljin-Tatić, proslavljena ritmička gimnastičarka i Tanja Petrović-Ropret, slavna karatiskinja. Bogate karijere ove dve sportiskinje najbolje su dočarale njihove prepune biografije nakon čijih prikazivanja su dobile Plakete SSAB iz ruku Dragoljuba Kočovića, zamenika sekretara Sekretarijata za sport i omladinu.

Gimnastički savez Srbije je proglasio Ritam za najuspešniji klub ritmičke gimnastike za 2013. godinu. Priznanja su dobile i Sofija Vukićević, kao najbolja mlada ritmičarka i njen trener, Milena Reljin Tatić.

Gimnastički savez Srbije je proglasio Ritam za najuspešniji klub ritmičke gimnastike za 2014. godinu. Priznanja su dobile i Milena Milačić, kao najbolja ritmičarka i njen trener, Milena Reljin Tatić.

​Gimnastički savez Srbije je proglasio Ritam za najuspešniji klub ritmičke gimnastike za 2015. godinu. Priznanja su dobile i Milena Milačić, kao najbolja ritmičarka i njen trener, Milena Reljin Tatić.

Gimnastički savez Srbije je proglasio Ritam za najuspešniji klub ritmičke gimnastike za 2016. godinu. Priznanja su dobile i Lana Radović, kao najbolja ritmičarka, njen trener, Darija Mitrović, Nastasija Gvozdić, kao najbolja mlada ritmičarka i njen trener, Milena Reljin Tatić.