2023 Svetski kup Baku

Proteklog vikenda je u Bakuu (Azerbejdžan) održan Svetski kup u ritmičkoj gimnastici na kome je učestvovala i naša mlada seniorka, Maša Tošić u pratnji trenera: Borislave Durić i Milene Reljin Tatić koja je bila i sudija na ovom takmičenju.

✨U petak, prvog dana takmičenja, Maša je vežbala obruč i loptu, a u subotu čunjeve i traku. U konkurenciji od 54 vežbačice, Maša je zauzela 50. mesto.
👏🏽Najvišu ocenu je dobila u vežbi čunjevima (26.050) i zauzela 41. mesto 😍
✨Ostavila je dobar utisak, naročito u vežbama čunjevima i trakom. S obzirom da joj je ovo tek prva godina u seniorskoj konkurenciji, od nje se tek očekuju dobri rezultati i plasmani na budućim takmičenjima.
Maši sada predstoje pripreme za Evropsko prvemstvo koje se održava od 17. do 21. maja.

Na ovom takmičenju medalje je delio i gospodin Zoran Gajić, ministar sporta u Vladi Republike Srbije koji je bio u zvaničnoj poseti Azerbejdžanu. Gospodin Gajić je posetio i gimnastički trening centar i uverio se u fantastične uslove koje imaju ritmičarke i gimnastičari Azerbejdžana. U Bakuu je bila i gospođa Snežana Lakićević Stojačić, počasna predsednica našeg Saveza.

Želimo joj puno sreće u nastavku takmičarske sezone! 🧡

« of 8 »

Podeli:

Pogledajte još

Vesti

2024 Revija “Ritam Beogradu”

U nedelju, 16.06.2024. je održana tradiconalna 22. Revija ritmičke gimnastike Ritam-Beogradu na kojoj je učestvovalo oko 400 članica klubova Ritam

Vesti

2024 Sportska bajka – Zoo vrt

❤️I ove godine naš klub je bio deo jedne divne sportske manifestacije. Sportska bajka koju organizuje karate klub Nippon se

Pratite nas

Pratite poslednje vesti i aktuelnosti vezane za GK Ritam